zaterdag 3 oktober 2009

Op safari

Eindelijk, gister en vandaag alle tijd gehad om achter mijn naaimachine te kruipen! En dit is het resultaat:
Een setje in giraf-print! De BH is de Danglez DB4, wat ben ik toch blij met dit patroon! De cups zijn aan de binnenkant gevoerd met de plakcharmeuse van Marjan. Zoals de ervaringsdeskundigen vertelden: plakken, tijdje laten rusten en verwerken! Het stofje heb ik bij Margreet gekocht en is eigenlijk als badmode-stof bedoeld. Ik vind hem prima voor mijn lingerie, lekker stevig!
Close-up van de BH

Close up van het bandje. Omdat het setje erg op een bikini leek heb ik op de BH 3 strikjes bevestigd, Rik vond de schouderbandje nog een beetje saai, toen kwam ik op het idee om met de hotfix studs erop te zetten. En als je dan toch bezig bent, dan kan het stikje ook nog wel even gepimpt worden! Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat! Het wordt nu toch weer eens tijd wat met kantjes te gaan doen na al die lycra werkstukken!

En.......... de verbeterde versie van de groene Danglez! De aanzet van de bandjes is verplaatst en er is een schuifje toegevoegd. Op de pop vallen de bandjes een beetje weg achter de cup, als ik hem zelf aan heb vallen de banjes er echt boven! En natuurlijk een bijpassende slip!