Boomstam van chocoladefondant, gevuld met kersen en banketbakkersroom, gedecoreerd met marsepein en chocolade. Een beetje van mezelf en een beetje van de Nootzaak (www.denootzaak.com)
...............Blog: FLEURTJE: Op deze blog houden we jullie op de hoogte van de gebeurtenissen in Fleurtjes leventje......... Blog: PIETENATELIER is onderdeel van: www.pietenatelier.nl
Pietenatelier is eigendom van Ingeborg vd Werf-Kortekaas. Ik verhuur ik en maak oa Zwarte Pietenkostuums. Op deze blog laat ik zien waar ik op creatief gebied mee bezig ben.
wow die is mooi geworden!!!!!!
BeantwoordenVerwijderenom op te eten zo mooi! hihi!
dan kan je altijd achteraf zeggen:
"gelukkig hebben we de foto's nog"
groetjessssss
Wat een mooie herfsttaart heb je gemaakt! Het is gewoon een kunstwerk.
BeantwoordenVerwijderenBijna jammer om op te eten maar als ik zo de de ingrediƫnten lees dan moet hij ook erg lekker zijn.
Maar zoals Nicole ook al zegt: Je hebt daarna in ieder geval de foto's nog.
Bijna te mooi om op te eten, heel erg mooi gemaakt. Maar ja, laten bederven is ook weer zo zonde, dus ik hoop dat ie heeft gesmaakt.
BeantwoordenVerwijderenGr. Alice