zaterdag 2 oktober 2010

Herfsttaart

Boomstam van chocoladefondant, gevuld met kersen en banketbakkersroom, gedecoreerd met marsepein en chocolade. Een beetje van mezelf en een beetje van de Nootzaak (www.denootzaak.com)




3 opmerkingen:

  1. wow die is mooi geworden!!!!!!
    om op te eten zo mooi! hihi!

    dan kan je altijd achteraf zeggen:
    "gelukkig hebben we de foto's nog"

    groetjessssss

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie herfsttaart heb je gemaakt! Het is gewoon een kunstwerk.

    Bijna jammer om op te eten maar als ik zo de de ingrediƫnten lees dan moet hij ook erg lekker zijn.

    Maar zoals Nicole ook al zegt: Je hebt daarna in ieder geval de foto's nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bijna te mooi om op te eten, heel erg mooi gemaakt. Maar ja, laten bederven is ook weer zo zonde, dus ik hoop dat ie heeft gesmaakt.
    Gr. Alice

    BeantwoordenVerwijderen