zaterdag 8 mei 2010

Een beetje van mezelf, en een beetje van Marlies Dekkers!

Zondag ben ik samen met Lilian in Haarlem gaan shoppen. Lilian wilde wel eens kennismaken met alle leuke winkeltjes in Haarlem, en ja, dan MOET je ook even bij Nencies langs! ( http://www.nencies.nl/ ) En och, wat vervelend er hing een rekje met afgeprijsde Marliesjes, dus... passen! Lilian hield er uiteindelijk twee over, een vrolijk roze/rood exemplaar en een wat bravere zwart/bruine. Uiteindelijk koos ze voor de zwart/bruine. Twee dagen later... telefoon, of ik die andere toch ook nog wilde halen???? En natuurlijk kon dat! Nu hadden we er geen slip/string bij gekocht omdat die niet helemaal op ons model billen ontworpen zijn. Voor bij mijn set zou ik zelf sowieso al een slip maken, en als we dan toch bezig zijn, doen we er ook eentje voor Lilian bij:

Klik op de foto voor een vergroting, dan zie je dat tussen de roze bandjes ook nog een rode zit. Ik heb zo'n zelfde bloemenschuifje als van de slip ook op de bh gezet, nu maar hopen dat ze het leuk vindt, anders is het bloemetje zo van de bh gehaald, die zit met een maar steekjes erop. Morgen gaan we de set langsbrengen, ben benieuwd of de slip past. De slip is afgewerkt met een roze picot met satijnbiesje

En hieronder mijn set:

Ik heb van het voorpandpatroon en het achterpandpatroon een stuk van de zijkant gehaald en deze tegen elkaar gelegd. Hierdoor ontstaat een zijpandje van een centimeter of 12 breed. Afgebiesd met omvouwelastiek lijkt op de cups van de bh. De slip is versierd met bandjes, ook hier zit tussen de roze weer een rode verstopt.

4 opmerkingen:

  1. super combinaties zo, erg creatief opgelost!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ZO MOOOI!!! KAN NIET WACHTEN OM TE PASSEN!! VERRASSING... EN IK BEN NIET EENS MOEDER.. ZO VEEL DANKJEWELLETJES!! ECHT SUPER!!! AT WORK!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super! Minstens net zo origineel als Marlies Dekkers zelf :)

    BeantwoordenVerwijderen